Andresen colheita 1991

Andresen colheita 1991

Så blev det igen tid til Andresen her på siden. Andresen har på det seneste gjort sig bemærket på det danske markedet, og det med god grund. Ved sidste besøg i Portugal, måtte vejen da også lægges forbi Andresen`s  logde i Vila Nova de Gaia. Det blev til nogle gode timer og MASSER af gammel lækker portvin.

Farven er flot gylden brun, med et let rødligt strejf.

Duften kommer godt efter det, efter at have stået 15 min i glasset, hvor portvinen fint åbner sig. Næsen åbner sig med nødder, dadler, svesker og en lille del fernis, lækkert.

Smagen er lækker sød, dog ikke for meget, der er en fin syre til at spille op til den lækre og lange sødme. Der er en fræk kombi mellem frisk frugt, på den søde side, jordbær, og lidt appensin.

Vinen blev smagt ved ca. 10 grader.

Eftersmagen er mellem til lang.

En portvin der helt klart er vellavet og en rigtig god Portvinsoplevelse.

Prisen er ca. 275 kr.

Samlet vurdering 8 stjerner.

Smagt 10/2016 – AC Portvinsoplevelser.dk

andresen-col-1991

Hos Portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændrer sig over tid, og smagsoplevelser er forskellige.

Flere colheita'er