Anders Chrstiansen Portvinsoplevelser.dk

Jeg hedder Anders Christiansen, har haft portvin som min absolutte største interesse siden 2004. Efter min første tur til Portugal, var jeg for alvor solgt.

Nu importerer jeg selv portvine til Danmark fra 3 små kvalitetshuse – Quinta do Javali, Vasques de Carvalho og Quinta Dona Matilde. Jeg har udvalgt husene nøje og har et fantastisk samarbejde med alle 3 huse. Det er skønne og velsmagende portvine som alle kan købes i webshoppen, eller på en af de mange smagninger jeg holder hvert år. Måske har du lyst til kigge forbi Holbæk og se vores showroom der har åbent efter aftale.

Jeg deler gerne ud af mine mange års erfaringer. Og her på Portvinsoplevelser.dk kan du finde mange oplysninger om portvine fx om årgange, smagenoter, gode steder i Douro dalen osv. Du kan selvfølgelig også købe lækre portvine fra mine 3 huse. Du kan bestille en portvinssmagning hjemme hos dig selv, i din virksomhed eller online. Kontakt mig og vi finder en løsning.

Er Portugal mit nye hjem – næsten 🙂 Jeg kan oplyse, at min 22. tur er velgennemført. Igen en meget oplevelsesrig tur med masser af gode oplevelser.

2015 blev året hvor jeg med stor glæde blev optaget i Confraria do Vinho do Porto, portvinsbroderskabet. Det sker kun når eksisterende medlemmer indstiller personer som anerkendes for deres store arbejde med at promovere portvin. Jeg er meget stolt af, at have fået dette skulderklap for mit arbejde med portvin.

Har du spørgsmål så ring endelig 22118480.

Anders Christiansen, Ejer af Portvinsoplevelser

kvalitets vine fra hele verden

Jeg har også vinfirmaet AC-Vine, hvor jeg sælger alle former for vine. I AC-Vine sætter jeg også kvalitetsvin og service i første række.

AC-Vine samarbejder med forskellige importører, både store og små, det sikre dig et bredt og varieret udvalg af kvalitetsvine fra hele verden. Jeg kan tilbyde vine fra såvel store som små, kendte som ukendte producenter.

Varesortimentet spænder vidt og bredt: Rosevin, hvidvin, rødvin, portvin, champagne, olivenolie og gavekurve.

Ingen kunder er for store eller for små – jeg giver gerne et tilbud.

Kontakt mig på +45 22118480 eller anders@ac-vine.dk

BESØG AC-VINE.dk
Anders Chrstiansen Portvinsoplevelser.dk

Jeg hedder Anders Christiansen, har haft portvin som min absolutte største interesse siden 2004. Efter min første tur til Portugal, var jeg for alvor solgt.

Nu importerer jeg selv portvine til Danmark fra 3 små kvalitetshuse – Quinta do Javali, Vasques de Carvalho og Dona Matilde. Jeg har udvalgt husene nøje og har et fantastisk samarbejde med alle 3 huse. Det er skønne portvine som alle kan købes i webshoppen, eller på en af de mange smagninger jeg holder hvert år eller måske har du lyst til kigge forbi Holbæk  og se “butikken” der har åbent efter aftale.

Jeg deler gerne ud af mine mange års erfaringer. Og her på Portvinsoplevelser.dk kan du finde mange oplysninger om portvine fx om årgange, smagenoter, gode steder i Douro dalen osv. Du kan selvfølgelig også købe lækre portvine fra mine 3 huse. Du kan bestille en portvinssmagning hjemme hos dig selv, i din virksomhed eller online. Kontakt mig og vi finder en løsning.

Er Portugal mit nye hjem – næsten 🙂 Jeg kan oplyse, at min 21. tur er velgennemført. Igen en meget oplevelsesrig tur med dejlige kunder.

2015 blev året hvor jeg med stor glæde blev optaget i Confraria do Vinho do Porto, portvinsbroderskabet. Det sker kun når eksisterende medlemmer indstiller personer som anerkendes for deres store arbejde med at promovere portvin. Jeg er meget stolt af, at have fået dette skulderklap for mit arbejde med portvin.

Har du spørgsmål så ring endelig 22118480.

Anders Christiansen, Ejer af Portvinsoplevelser

kvalitets vine
fra hele verden

Jeg har også vinfirmaet AC-Vine, hvor jeg sælger alle former for vine. I AC-Vine sætter jeg også kvalitetsvin og service i første række.

AC-Vine samarbejder med forskellige importører, både store og små, det sikre dig et bredt og varieret udvalg af kvalitetsvine fra hele verden. Jeg kan tilbyde vine fra såvel store som små, kendte som ukendte producenter.

Varesortimentet spænder vidt og bredt: Rosevin, hvidvin, rødvin, portvin, bobler, Portugisiske specialiteter og gavekurve.

Ingen kunder er for store eller for små – jeg giver gerne et tilbud.

Kontakt mig på +45 22118480 eller anders@ac-vine.dk

BESØG AC-VINE.dk

KONTAKT OS

Logo Portvinsoplevelser.dk
Anders fortæller
Kontaktoplysninger

Adresse: Slotshaven 33, 4300 Holbæk
Telefon: +45 22 11 84 80
Email: Info@portvinsoplevelser.dk
CVR: 33891792

Webshop åben 24/7

Fysisk butik efter aftale på 22118480

KONTAKT OS

Logo Portvinsoplevelser.dk
Kontaktoplysninger

Adresse: Slotshaven 33, 4300 Holbæk
Telefon: +45 22 11 84 80
Email: Info@portvinsoplevelser.dk
CVR: 33891792