Anders Chrstiansen Portvinsoplevelser.dk

Jeg hedder Anders Christiansen, har haft portvin som min absolutte største interesse siden 2004. Da jeg var i Portugal for første gang, var jeg solgt med det samme. Jeg mødte en masse venlige mennesker, som åbnede deres hjem for mig, jeg besøgte vingårde og smagte meget god portvin.

Er Portugal mit nye hjem – næsten 🙂 I 2008 måtte jeg afsted for 2. gang og jeg blev igen taget godt imod på de Quinta’er jeg besøgte og boede på. Siden 2008 har jeg deltaget i adskillige smagninger, og jeg har skabt flere gode kontakter i Portugal. 2011 blev året hvor jeg besøgte Douro/Porto for 3. gang, det var en super oplevelse med masser af gode portvine. Nu kan jeg glædeligt meddele at min 18. tur er velgennemført, igen en meget oplevelsesrig tur.

2015 blev året hvor jeg med stor glæde blev optaget i Confraria do Vinho do Porto, portvinsbroderskabet. Det sker kun når eksisterende medlemmer indstiller personer som anerkendes for deres store arbejde med at promovere portvin. Jeg er meget stolt af, at have fået dette skulderklap for mit arbejde med portvin.

Jeg importerer selv portvine fra 3 små kvalitetshuse – Quinta do Javali, Vasques de Carvalho og Dona Matilde. Skønne portvine som alle kan købes i webshoppen.

Jeg deler gerne ud af mine mange års erfaringer. Og her på Portvinsoplevelser.dk kan du finde oplysninger om portvine, købe lækre portvine, bestille en portvinssmagning, finde smagenoter osv.

Har du spørgsmål så ring endelig 22118480.

Anders Christiansen, Ejer af Portvinsoplevelser

kvalitets vine fra hele verden

Jeg har også vinfirmaet AC-Vine, hvor jeg sælger alle former for vine. I AC-Vine sætter jeg også kvalitetsvin og service i første række.

AC-Vine samarbejder med forskellige importører, både store og små, det sikre dig et bredt og varieret udvalg af kvalitetsvine fra hele verden. Jeg kan tilbyde vine fra såvel store som små, kendte som ukendte producenter.

Varesortimentet spænder vidt og bredt: Rosevin, hvidvin, rødvin, portvin, bobler, Portugisiske specialiteter og gavekurve.

Ingen kunder er for store eller for små – jeg giver gerne et tilbud.

Kontakt mig på +45 22118480 eller anders@ac-vine.dk

BESØG AC-VINE.dk
Anders Chrstiansen Portvinsoplevelser.dk

Jeg hedder Anders Christiansen, har haft portvin som min absolutte største interesse siden 2004. Da jeg var i Portugal for første gang, var jeg solgt med det samme. Jeg mødte en masse venlige mennesker, som åbnede deres hjem for mig, jeg besøgte vingårde og smagte meget god portvin.

Er Portugal mit nye hjem – næsten 🙂 I 2008 måtte jeg afsted for 2. gang og jeg blev igen taget godt imod på de Quinta’er jeg besøgte og boede på. Siden 2008 har jeg deltaget i adskillige smagninger, og jeg har skabt flere gode kontakter i Portugal. 2011 blev året hvor jeg besøgte Douro/Porto for 3. gang, det var en super oplevelse med masser af gode portvine. Nu kan jeg glædeligt meddele at min 18. tur er velgennemført, igen en meget oplevelsesrig tur.

2015 blev året hvor jeg med stor glæde blev optaget i Confraria do Vinho do Porto, portvinsbroderskabet. Det sker kun når eksisterende medlemmer indstiller personer som anerkendes for deres store arbejde med at promovere portvin. Jeg er meget stolt af, at have fået dette skulderklap for mit arbejde med portvin.

Jeg importerer selv portvine fra 3 små kvalitetshuse – Quinta do Javali, Vasques de Carvalho og Dona Matilde. Skønne portvine som alle kan købes i webshoppen.

Jeg deler gerne ud af mine mange års erfaringer. Og her på Portvinsoplevelser.dk kan du finde oplysninger om portvine, købe lækre portvine, bestille en portvinssmagning, finde smagenoter osv.

Har du spørgsmål så ring endelig 22118480.

Anders Christiansen, Ejer af Portvinsoplevelser

kvalitets vine
fra hele verden

Jeg har også vinfirmaet AC-Vine, hvor jeg sælger alle former for vine. I AC-Vine sætter jeg også kvalitetsvin og service i første række.

AC-Vine samarbejder med forskellige importører, både store og små, det sikre dig et bredt og varieret udvalg af kvalitetsvine fra hele verden. Jeg kan tilbyde vine fra såvel store som små, kendte som ukendte producenter.

Varesortimentet spænder vidt og bredt: Rosevin, hvidvin, rødvin, portvin, bobler, Portugisiske specialiteter og gavekurve.

Ingen kunder er for store eller for små – jeg giver gerne et tilbud.

Kontakt mig på +45 22118480 eller anders@ac-vine.dk

BESØG AC-VINE.dk

KONTAKT OS

Logo Portvinsoplevelser.dk
Anders fortæller
Kontaktoplysninger

Adresse: Slotshaven 33, 4300 Holbæk
Telefon: +45 22 11 84 80
Email: Info@portvinsoplevelser.dk
CVR: 33891792

Webshop åben 24/7

Fysisk butik efter aftale på 22118480

KONTAKT OS

Logo Portvinsoplevelser.dk
Kontaktoplysninger

Adresse: Slotshaven 33, 4300 Holbæk
Telefon: +45 22 11 84 80
Email: Info@portvinsoplevelser.dk
CVR: 33891792