Planlagte smagninger

Anders holder portvinssmagning

TAG MED TIL SMAGNING

VIRKSOMHEDSSMAGNING - BESTIL
 
Har du brug for et godt tilbud på en portvinssmagning i din virksomhed eller personaleforening, så kontakt os.
 
Vi kommer gerne ud og holder en smagning for jer og vi afholder selvfølgelig også gerne smagninger online.
 
Kontakt Anders på 22118480 eller info@portvinsoplevelser.dk for en snak om, hvordan I kunne tænke jer smagningen kan/skal arrangeres.
 
 
ONLINE Javali PORTVINSSMAGNING 5. marts 2021
 
Skal vi hygge med afstand – Ja det skal vi 🍷🍷
 
Denne gang har vi fokus på vores kvalitetshus Quinta do Javali. Antonio laver nogle helt fantastiske portvine med mottoet:
 
Even if everybody else does – WE DONT.
 
Vi har sammensat 3 lækre smagepakker:
  • Guldpakken med 6 portvine
  • Sølvpakken med 5 portvine
  • Bronzepakken med 4 portvine 

I vælger selv om I vil smage 4, 5 eller 6 portvine denne aften. 

I er selvfølgelig velkommen til at dele pakkerne med jeres familie, venner eller andre portvinsglade mennesker.
 
Fredag d. 5. marts 2021. kl. 19.30 er vi klar ved skærmen for at give jer en hyggelig aften i portvinene tegn. Vi går live via vores Facebook gruppe Portvinsoplevelser.dk – meld dig ind i gruppen allerede nu og få masser af god viden om portvine.
 
Vi ses 🍷🍷
Guld pakke
VIRTUEL PÅSKE PORTVINSSMAGNING 3. APRIL 2021

Igen giver vi jer, som nyder dejlig og velsmagende portvin, en fantastisk mulighed for at smage lækker portvin – derhjemme sammen med jeres familie, venner, naboer  eller bekendte.

Vi har sammensat endnu en lækker smagepakke bestående af 5 lækre portvine fra Quinta do Javali, Vasques de Carvalho og Quevedo.

Prisen for denne Påske smagepakke er  KUN er 163 kr. pr. deltager, hvis i er 6 pers. der deler pakken. (Del evt. flaskerne op inden smagningen ift. forsamlingsforbuddet).

Det bliver LIVE streamet på Facebook, fra Portvinsoplevelser.dk’s gruppe profil. – husk at melde dig ind i gruppen Portvinsoplevelser.dk inden.

Alle portvinene kan efterfølgende bestilles til en fordelagtig pris. Tilbuddene sendes med smagepakken.

Vi anbefaler, at der er 3 glas til rådighed pr. person. (gerne hvid- eller rødvinsglas)

Smagepakken indeholder følgende 5 flasker portvin , alle 75 cl. + 2 stk. Fever Tree tonic vand, til den hvide portvin. Vi fortæller hvordan til smagningen:

Smagepakker kan afhentes i Holbæk fra 24/2-21 – Eller du kan bestille levering.

VI glæder os SÅ meget til at HYGGE med jer igen. Det bliver så fedt 🙂

NORDSTRAND MUSIC & FOOD FESTIVAL 3. - 6. august 2021

Jeg er blevet spurgt om jeg har lyst til at deltage i Nordstrand Festival fra 3. til 6. august 2021. Det er en festival som går ud på at give oplevelser. Vi vil sammen med mange andre udvalgte holde foredrag om hver vores specifikke emne – vores kommer selvfølgelig til at handle om portvine og der bliver selvfølgelig også mulighed for at smage. 

Historien bag:

Frøet til Nordstrand Food & Music festival blev sået for ca. 20 år siden, da André Kolbe var en ung mand under uddannelse. Med eksamensbeviset i hånden tog han ud og rejse for at arbejde i udlandet. Men tanken om en festival blev ved med at dukke op, så hjemme igen tog André flere kurser indenfor festivalbranchen, mens han arbejdede ved siden af.

André er en meget dedikeret, engageret og positiv person, som hellere gør noget for andre end sig selv – så hvor skulle sådan en festival være? Selvfølgelig i Nykøbing Sjælland hvor han er vokset op, i området ved Nordstrand hvor André har mange barndomsminder. Første lokalitet lykkedes ikke, men André er ikke en der giver op, så han tog kontakt til Odsherred kommune og fortalte om sin festival, og hvilke tanker han har med denne. Via ansøgning om Cirkuspladsen ved Odsherredvej/Fanøvej, kom muligheden for at leje denne. Og muligheden for, at gøre noget for området med de mange minder

Nogle af de vigtigste ting for André er samarbejde, støtte hinanden, stå sammen lokalt og vise bla. de mange små selvstændige virksomheder, kunstnere, håndværkere og fødevareproducenter, som der er i området. Samt en bred vifte af arrangementer, så der er noget for folk i alle aldre.

Skal du med så køb din billet her

 
 
PORTVINSMESSEN I ROSKILDE - 5. MARTS 2022

Portvinsmessen årgang 2021 er desværre blevet aflyst pga. COVID-19, men vi er selvfølgelig klar i 2022 – hvor Portvinsmessen bliver afholdt Lørdag d. 5. marts 2022.

Vær med i de nye lokaler i Roskilde Kongrescenter, hvor der er meget mere plads til gæster og udstillere. Så der er mulighed for udstillerne at præsentere endnu mere portvin til jer.

Portvinsmessen i Roskilde afholdes Lørdag d. 5. marts 2022, og der er igen som tidligere 2 smagerunder fra 13-15 og fra 16-18. Køb billet inden det er for sent på www.portvinsmessen.dk

Har du købt billetter til 2021, så se på www.portvinsmessen.dk hvordan du skal forholde dig.

Vi ses i Roskilde 

HOLBÆK VINMESSE - UDSAT TIL FORÅR 2022 - 26. MARTS 2022

PGA. COVID-19 ER MESSEN UDSAT TIL 2022, BOXEN i Holbæk

Lørdag d. 26. marts 2022 fra 15 – 18

16 primært lokale udstillere vil give Jer en fantastisk oplevelse.

Hygge, levende lys, blomster, gode vine, delikatesser og godt selskab.

Når billetten er købt kan du/I smage på massere af lækre rødvine, hvidvine, rosévine, portvine, bobler og spiritus.

Billetter frigives snarest – Læs mere her

AC-vine / Portvinsopevelser.dk er der selvfølgelig også og serverer selvfølgelig lækker portvin til Jer.

Når billetterne frigives kan de købes via dette link: Holbækvinmesse.

BOOK din egen sMAGNING