Warre`s LBV 1974

Warre`s LBV 1974

Denne flaske beviser endnu engang at LBVér sagtens kan ligge på flaske i mange år, og stadig være en super god oplevelse. Når en LBV er ufiltreret, gør det noget for lagrings potentialet, modsat hvis den er filtreret. Warre har i de seneste år bevist over for mig at de har en bund solid styrke. Det er meget sjældent jeg oplever en Warre der er kedelig eller skidt, når vi snakker LBV og vintage. 1974 er på papiret ikke noget specielt, men igen har jeg set flere gange at de årgange der på papiret ikke er det store, sagtens kan levere en solid portvinsoplevelse.

Farven er utrolig flot, rødbrun. stadig flot liv efter 43 år, ud fra farven alene ville jeg ikke tro det var en 43 år gammel LBV

Duften kommer sig utrolig flot efter en hurtig dekantering, og en hurtig nedkøling. Den markere sig med kanel, blomme og svesker, herligt.

Smagen er blid, nuanceret og behagelig. ingen skævheder, men en fin balance mellem syren og sødmen, der gør at jeg får lyst til at smage den igen, og igen. Eftersmagen er mellem til lang og efterlader fine kanel noter i mundhulen.

Et klokkeklart bevis på at Warre laver nogle fantastisk LBV`er

Prisen er ca. 800-900 kr. pr. flaske

Samlet vurdering er 7 stjerner.

Smagt 7/2017 – AC Portvinsoplevelser.dk

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste 14 år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.

Find Warre's portvine Læs om andre portvine fra 1974