Taylors vintage 1983

Taylors vintage har altid været rost til skyerne, og jeg har tidligere i mit portvinsliv tænkt de var overvurderet. Men i de seneste år har jeg stiftet bekendtskab med flere vintage fra Taylor`s og de har IKKE skuffet. Nu er turen kommet til denne Vintage 1983 og jeg glæder mig. 1983 er efter min vurdering en årgang der ligger over middel, så der er basis for en god Portvinsoplevelse. Farven er let brunlig og tyder på modenhed uden at være “gået over” Duften er klassisk moden vintageport, og det er DEJLIGT.

Farven er let brunlig og tyder på modenhed uden at være “gået over” Duften er klassisk moden vintageport, og det er DEJLIGT. Masser af krydderier

 

Duften er ikke mindre end fantastisk, krydderier og modne bær i et stort væld. Smagen slægter duften på, og det er ikke skidt. En blød og behagelig fornemmelse breder sig i munden. Efter min mening er denne vintage port perfekt modnet og giver et RIGTIG godt billede af hvad en vintage port kan tilbyde.

Portvinen fik ca. 2 timer på karaffel og blev serveret ved ca. 15 grader.

Prisen er ca. 900 kr.

Samlet vurdering er 8 ******** stjerner.