Taylors 325 års port

Taylors 325 års port.

Der har været skrevet og sagt meget om denne portvin. Både positive og negative kommentarer har Taylors 325 fået med på vejen. Men der er ingen tvivl om at lanceringen blev der gjort et stort nummer ud af. Flasken er da også flot og ligner en halv million. Nu blev det så min tur til at smage denne Jubilæums portvin fra Taylors.

Farven er meget rødlig af en tawny reserve

Duften er svag, og har lidt svært ved at komme “ud” af glasset.

Smagen er overraskende “ruby” stil. Først tænker jeg at det en en let og svag ruby reserve, meget blid i frugten og med kort eftersmag. Jeg kigger igen på etiketten og bliver bekræftet i at det ER en tawny reserve. Så sidder jeg tilbage og tænker WHAT ??

Hvor er ALLE de velkendte tawny noter – de er der ikke??

Sumasumarum…. Det  ER en tawny reserve, men efter min mening har den MEGET få tawny noter, faktisk flere ruby noter.

Vinen blev smagt ved ca. 15-18 grader og fik ca. 20 min i glasset.

Prisen er ca. 250 kr. pr. flaske

Samlet vurdering er 3 *** stjerner.

Smagt 3/18 – AC Portvinsoplevelser.dk

Hos Portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste 14 år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden, så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændrer sig over tid, og smagsoplevelser er forskellige.

Find taylors