Taylor`s 325 års jubilæums port

Der har været skrevet og sagt meget om denne portvin. Både positive og negative kommentarer har Taylors 325 fået med på vejen. Men der er ingen tvivl om at lanceringen blev der gjort et stor nummer ud af. Flasken er da også flot og ligner en halv million. Nu blev det så min tur til at smage denne Jubilæums portvin fra Taylors.

Farven er meget rødlig af en tawny reserve

Duften er svag, og har lidt svært ved at komme “ud” af glasset.

Smagen er overraskende “ruby” stil. Først tænker jeg at det en en let og svag ruby reserve, maget blid i frugten og med kort eftersmag. Jeg kigger igen på etiketten og bliver bekræftet i at det ER en tawny reserve. Så sidder jeg tilbage og tænker WHAT ??

Hvor er ALLE de velkendte tawny noter – de er der ikke.

Sum a sumarum…. Det  ER en tawny reserve, men efter min mening har den MEGET få tawny noter, faktisk flere ruby noter.

Vinen blev smagt ved ca. 15-18 grader og fik ca. 20 min i glasset.

Prisen er ca. 250 kr. pr. flaske

Samlet vurdering er 3 *** stjerner.