Sandeman vintage 1963

Sandeman vintage 1963

Så er det atter blevet tid til en klasse årgang, nemlig Sandeman vintage 1963, fra Sandeman. Som tidligere nævnt i andne smagenote er Sandeman et godt gammel hus, med en lang tradition for at lave noget godt portvin. Har tidligere haft fornøjelsen af at nyde gammel vintage port sammen med George Sandeman.

Farven er lys rød/brun, let ældet.

Duften er meget passiv i starten med kommer meget efter det. Først efter ca. 1 time er duften helt oppe og ringe. Det er let krydret noter tobak og modne bær der kommer frem.

Smagen er i starten meget frisk, masser af modne bær, læder, let krydderier, og cigar. Smagen forsvinder dog  itakt emd at duften kommer mere frem, øv. Det kunne være fedt hvis både duft og smag sad lige i skabet.

Eftersmagen er middel og blød og behagelig

Samlet vurdering er 7 stjerner

Prisen er ukendt.

Smagt 4/2015 – AC Portvinsoplevelser.dk

20150410_184724

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.