Rocha vintage 2003

Rocha vintage 2003

Tidligere er Rocha vintage 97 smagt og lagt på siden. Nu er turen kommet til endnu en vintage fra Rocha, og i endnu en super årgang, nemlig 2003.

2003 er mere rødlig i farven end 97`eren. En fin mørk rød farve, som indikere at der er nogle år i den endnu. Smagen er rund og fyldig, behagelig i munden. Mange nuancer som røde bær, blommer, kaffe, chokolade og lakrids. Det hele i en fin harmoni, også en fin rygrad og syre i vinen.

Jeg har flere gange brugt den som hygge under madlavningen, og et stort glas til bøffen, og et lille glas efter maden til hygge. Jeg syntes den er i balance nu, og tror ikke den skal/kan ligge mange år, som andre vintage fra 2003.

Et dejligt glas, Rocha vintage 2003

Prisen er 499 kr. pr. flaske.

Samlet vurdering 7 stjerner.

Smagt 1/2013 – AC Portvinsoplevelser.dk

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.