Quinta do Javali 87/97 blend

Quinta do Javali 87/97 blend

Denne portvin kom til at se dagens lys efter en del snakke med Antonio Mendes som ejer Quinta do Javali. Vi ville skabe en speciel portvin til det danske markedet og kun i en meget begrænset mængde. Vi præsenterde den til Portvinsmessen i Roskilde i 2018. Der blev hurtigt kø ved vores stand da rygtet gik på noget specielt portvin og i en meget begrændet mængde. Den blev hurtigt udsolgt og flere efterspørger den stadig nu flere år senere. Men den kommer ikke på markedet igen. Det er nu blevet en tradition at Quinta do Javali og Portvinsoplevelser lancerer en ny portvin i forbindelse med Portvinsmessen i Roskilde, og i begrænset mængde. Der er STOR efterspørgsel på de portvine.

 

Farven er klokkeklar, flot dyb rav farve.

Lige efter åbning er den lidt passiv i duften, men efter 30-45 min. var den så småt vågnet og de fede og cremede noter af citrus, nødder, karamel og fernis dukkede op. Eftersmagen har utrolig lang og med stor dybde. Så fik flasken lov til at stå med proppen i, og ilte med den luft som var nede i flasken.

Efter 5 timer gensmagte vi, og de føromtalte noter var kun blevet forstærket og fremstod nu mere skarpe og tunge. Hold nu op hvor var den lækker og smilet kom frem flere gange den aften. Lang, dyb og koncentreret eftersmag der bare bliver ved og ved.

Quinta do Javali 87/97 blend er et super godt glas portvin. Og som navnet siger, et blend af 87 og 97.

Ingen ratings på denne portvin, da jeg selv er importør.

Pris i 2018, 600 kr.

Smagt 12/20 AC Portvinsoplevelser.dk

Javali 87/97

 

 

Læs meget mere om Quinta do Javali

Du kan finde andre lækre portvine fra Javali på shoppen.

Hos Portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt. Søg ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste 15 år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden, så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændrer sig over tid, og smagsoplevelser er forskellige.