Quinta da Pacheca LBV 2006

Quinta da Pacheca LBV 2006

Pacheca besøgte jeg ved min sidste tur i Dourodalen, det er er flot quinta som ligger ved Regua. Vi blev taget godt imod, og vist rundt på hele vingården, en utrolig flot vinkælder. Quinta da Pacheca LBV 2006 blev åbnet 4 timer før servering, ca. 20 min. på karaffel og så tilbage på flasken. Blev serveret ved 17 grader. Der var en meget lidt depot i flasken.

Duften var himmelsk, ingen alkohol i næsen, kun ren frugt. Farven var mørk og koncentreret, ligesom smagen. Intens med masser af frugt, og en flot eftersmag, med krydderier, afrundet og balanceret. En LBV som ligger i den lidt dyre ende, men nogle gange skal men forkæle sig selv lidt. Et god portvinsoplevelse, som du vil kunne få glæde af i en del år endnu.

Prisen er 179 kr. pr. flaske.

Samlet vurdering 8 stjerner.

Smagt 10/2011 – AC Portvinsoplevelser.dk

Pacheca LBV 2006

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.