Primes vintage 1989

Primes vintage 1989

Der har været skrevet en del om mærket Primes, og det er en portvin som kan købes flere forskellige steder i DK. Nu er det så blevet min tur til at smage på den. Det er Messias der står bag denne  portvin.

Farven er svaglig brun, de første ældnings tegn er allerede indtruffet. Duften er der ikke, kun en meget meget svag duft af portvin. Og det er selv om at vinen fik 4 timer på karaffel, inden smagning.

Smagen er næsten lige som passiv som duften. Lige når den rammer tungen/munden er der lidt modne bær, den ligger sig midt på tungen og bider lidt. Inden den forsvinder meget hurtigt igen, eftersmag er der næsten ingen af.

Alt i alt, en meget skidt portvin, og jeg er skuffet. Til den pris (ca. 100 kr) kan jeg finde meget andet som er en del sjovere at smage på.

Prisen er ca. 100 kr. pr. flaske.

Primes vintage 1989 dumper.

Samlet vurdering 1 * stjerne.

Smagt 12/2013 – AC Portvinsoplevelser.dk

 

Primes vintage 89

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.