Maynards colheita 1939

Maynards colheita 1939

Denne uge har jeg fornøjelsen af igen at teste en vin fra Alvaro van Zeller, fra Maynards ” Barao de Vilar

Vinen er ikke godkendt af portvinsinstituttet, og kan derfor ikke sælges eller kategoriseres. Jeg smagte vinen i sidste uge ved mit besøg i de gamle Noval lodge i Vila nova de Gaia. Efter den almendelige smagning inviterede Alvaro med ned i kælderen og SÅ skal der smages. Vinen ligger på et 225 l. fad, og der er ca 150 l. tilbage.

Farven er meget mørkebrun, som cola. Det er umuligt at kigge igennem den. Duften er meget sød, og mørk, som overmodne blommer og lidt brændte mandler og sukker. Smagen er meget lig duften, en meget behagelig oplevelse, hvor alle dine smagsløg kommer på arbejde. Den cremede vin hænger som sukker guirlander på indersiden af dine kinder. Smagen vil bare ikke forlade munden igen og man står tilbage med et STORT smil på læben og tænker. Himlen er nær, tak Alvaro for denne Maynards colheita 1939

Prisen er ukendt.

Samlet vurdering er 10 stjerner.

Smagt 5/2013 – AC Portvinsoplevelser.dk

DSC_0334

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.