Martinez Vintage 1967

Martinez Vintage 1967

Jeg købte denne vintage, privat for et års tid siden. Jeg var godt klar over at Martinez ikke ligger i superligaen, og at 1967 er et meget tvivlsomt år. MEN jeg prøvede lykken, jeg kunne jo være heldig.

Farven var fin, gylden brun. Duften var moden, afdæmpet frugt og med fine krydderier, det tegnede godt. En fin fylde lige i starten, men forsvandt meget hurtigt. Frugten var næsten væk og den bed for meget på tungen, den manglede frugten, tyngden og rygraden var forsvundet. Det var desværre som jeg havde frygtet, at den var gået over.

Martinez Vintage 1967 finder man sjældent i handel. Men det gør den også spændende at smage.

Prisen er ukendt

Samlet vurdering er 3 stjerner.

Smagt 3/2013 – AC Portvinsoplevelser.dk

Martinez 1967

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.