Kopke colheita 1984

Kopke colheita 1984

NU kan jeg ikke vente længere med at smage denne Kopke colheita 1984. Der har været skrevet så meget om den på de sociale medier, med ros og ris, så nu kommer min mening om den. Huset Kopke er kendt for deres høje kvalitet på colheita

Farven er meget flot, klar og mørkbrun, flydende rav.

Duften er intens og meget koncentreret af nødder, lidt karamel og citrus kommer efter ca. 30-35 min i glasset. Smagen er varm og cremet, lidt mandler og en snert af brændthed. Fin syre der lige bider det den skal og så kommer der noter af svedsker, nødder og karamel frem.

Eftersmagen er middel til lang, og der er ingen sprit der genere dig. Smagen kan ikke helt følge med duften. Men ellers et fint glas portvin.

Vinen blev smagt ved ca. 18-19 grader og fik ca. 20-35 min. i glasset.

Prisen er 189 kr. pr. flaske.

Samlet vurdering er 7 stjerner.

Smagt 4/2014 – AC Portvinsoplevelser.dk

Kopke col 1984

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.