Grahams Malvedos vintage 2005

Grahams Malvedos vintage 2005

Jeg er efterhånden begyndt at opleve de helt store glæder ved single quinta ports. Specielt Grahams Malvedos er for mig noget af det bedste single quinta vintage på markedet. Grahams kunne som mange andre sende deres vintage på markedet efter 2 år, men ikke deres single quinta fra Malvedos. Grahams holder dem noget længere “hjemme” for de frigives. Seneste som er frigivet er vintage 2002. Ved mit sidste besøg i Portugal, besøgte jeg Quinta dos Malvedos, og smagte flere af deres endnu ikke frigivet single quinta vintage port.

KLASSE PORT.

Farven var fin klar og meget mørk, kun en snert violet i kanten. Duften var stadig “frisk” af en masser friske bær og utæmmet vildskab. Smags messigt var der en god frugt ligesom i duften, meget kraftig og en uhyre god balance og harmoni. En vin som klart har meget potentiale på den lange bane. Jeg glæder mig til at smage denne Grahams Malvedos vintage 2005 igen, mange gange.

Prisen er ukendt

Samlet vurdering er 9 stjerner.

Smagt 4/2013 – AC Portvinsoplevelser.dk

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.