Grahams LBV 2006

Grahams LBV 2006

I denne uge er valget faldet på Grahams LBV fra 2006. Grahams er kendt for at lave nogle gedine portvine, som har struktur og holbarhed. Det var med spænding jeg åbnede flasken, og jeg blev ikke skuffet, men overrasket. I duften og smagen var der mange noter af modne bær, masser af sødme, lidt blommer og en afdæmpet syre. Det som overraskede var manglen på “krudt” – ingen peber, ingen bid på tungen. Underligt for en LBV, og hvis jeg havde blindsmagt denne LBV, havde jeg gættet på en 6-10 år gammel vintage. Farven var flot kirsebærrød. Da jeg havde sunket “overraskelsen”, var det alligevel en god portvinsoplevelse.

Prisen er 130 kr. pr. flaske.

Samlet vurdering 6  stjerner.

Smagt 12/2011 – AC Portvinsoplevelser.dk

grahams-lbv-2006_aspx

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.