Eirados LBV 2010

Eirados LBV 2010

Eirados, kender det ikke vil mange nok sige. Det er også ret ukendt for mig, i hvert fald på smagen da jeg ikke har stiftet meget bekendskab med deres vine. Og alligevel så jo, for Eirados er et brand der ligger under Quinta sante Eufemia, og deres portvine har jeg smagt ved flere lejligheder. Nåå, men hvad kan denne Eirados så ??

Farven er SORT, helt tæt og kompakt. ingen violette nuancer.

Duften er hvad jeg kalder klassisk frisk LBV portvin, og med det mener jeg på den gode måde. MASSER af solbær, kirsebær, ribs og krydderier.

Smagen sidder lige til højrebenet, en god sødme, der er sat godt op mod den fine syre, uden at nogen af delene er for markante. Der kommer en lang og meget lækker eftersmag, og du får bare lyst til at smage igen og igen.

Der er en grund til at denne LBV har fået flere priser.

Vinen fik ca.15 min i glasset og blev smagt ved ca. 16 grader

Prisen er ca. 175 kr. pr. flaske.

Samlet vurdering er 8 ******** stjerner.

Smagt 11/2016 – AC Portvinsoplevelser.dk

eirados-lbv-2010

Hos Portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændrer sig over tid, og smagsoplevelser er forskellige.

Se DK's største udvalg af LBV