Croft Indulgence

Croft Indulgence

Jeg fandt denne port ved et tilfælde, og nysgerrig som jeg er måtte jeg købe den og smage. Indulgence betyder overbærende, om det er portvinen som er overbærende, eller fruen som er overbærende når man kommer hjem og har købt den, må være op til jer selv at finde ud af. Portvinen ligger i ruby reserve kategorien.

Farven er meget fin og klar, ikke så dyb mørk, men alligevel en violet kant. Der er en markant (god) duft af røde og mørke friske bær, en lille snert af chokolade, og til sidst en strejf af mint. Der er ikke så meget power, i smagen lige når den rammer munden, men efter lidt tid i munden, og specielt efter smagen bliver ved men at kunne antydes. En fornuftig blanding af sødme og syre, med bid på tungen. En stor frugt smoothie, tilsat peber, giver dig en overraskende god oplevelse med denne portvin. En frisk portvin.

Croft Indulgence er modnet i store fade, i mindst 3 år.

Prisen er 70 kr. pr. flaske

Samlet vurdering 5 stjerner.

Smagt 12/2012 – AC Portvinsoplevelser.dk

Croft Indulgence

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.