Casa Sante Eufemia Special reserve white

Casa Sante Eufemia Special reserve white

Jeg har tidligere smage portvine fra Casa Sante Eufemia, og i denne uge er det en lidt speciel portvin. En hvid portvin, med mere end 30 år på bagen. Og det er uden der reklameres med det på etiketten, det er kun med små bogstaver du finder den information på bagetiketten. En anderledes port, og mine forventninger er høje.

Farven er flot gylden orange.

Duften er behagelig, og sødmen fylder dine næsebor med det samme. Der kommer liflige aromaer af honning, nødder og mandler.

Smagen er meget sød, den virker cremet og meget tyk. En lækker sødme af honning, figner og nødder rammer dine smagsløg, og afslutter med lidt æble. Vinen er meget “blid”, og elegant i smagen. Eftersmagen er meget kort og forsvinder hurtigt og efterlader kun sødme i munden.

Vinen blev nydt ved ca. 15 grader

Prisen er 525 kr. pr. flaske.

Samlet vurdering er 6 stjerner.

Smagt 5/2015 – AC Portvinsoplevelser.dk

Casa sante eufemia special white

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige