Butler Nephew LBV 2007

Butler Nephew LBV 2007

LBVèr fra 2007 er så småt begynde at komme på markedet. De skal jo ligge 4-6 år, fra høst året. 2007 tegner til at være en god årgang inden for LBV, ihvertfald passer de godt til min smag. LBVèn blev serveret lige fra flasken, så jeg er sikker på at smag og duft ville have kommet mere frem hvis den havde fået et par timer på karaffel.

Farven var som ventet meget mørk, med en kant af et violet skær. Duften og smagen blev jeg ikke skuffet over, der var masser af kirsebær og brombær, en god fylde og med krydret toner på tungen. Eftersmagen sad lang tid i munden, og med mange tanniner. En god LBV som ligger over gennemsnittet, og en vin jeg glæder mig til at se hvordan udvikler sig. Et dejligt glas portvin Butler Nephew LBV 2007.

Prisen er 160 kr. pr. flaske.

Samlet vurdering 7 stjerner.

Smagt 5/2012 – AC Portvinsoplevelser.dk

Butler Nephew LBV 2007

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.