Churcills LBV 2005
Churcills LBV 2005, hvordan smager 20 år gammel portvin ?
Den flottet mørkerøde farve ser ganske flot ud i glasset.
Når portvinen får luft mens den er i glasset, vil den åbne sig op, så du kan fornemme de flotte og bløde bærnoter.
Portvinen vil med sikkerhed give dig smil på læben, med dens let modne frugt og bær, blandet med lette krydderier, som bla. peber.
Eftersmagen vil igen få dig til at smile og du kan fornemme blomme, lakrids, og en god kombination mellem sødmen og syren i portvinen.
Du kan opleve at denne Churcills LBV 2005 portvin har dannet bundfald, så derfor anbefaler vi dekantering før servering.
Nyd den af store glas, og gerne let kølet ved ca. 16-18 grader, så for du den bedste portvinsoplevelse.
Årgangen 2005 er for nogle en ganske god årgang, læs hvorfor ved at klikke på link herunder.
Kig på vores årgangsskema, så kan du finde dine favorit årgange og læse mere om dem.
Vil du læse meget mere om huset Chrucills
Information:
Et ungt portvinshus, der blev grundlagt af Johnny Graham tilbage i 1981, i en alder af kun 29 år. Det er stadig Johnny der står i spidsen for firmaet, dog i en ældre udgave. Vingården der er knyttet til Churchills hedder Quinta da Gricha, og ligger smukt på den sydlige side af Dourofloden. Det er muligt at overnatte på Quinta da Gricha, og det kan klart anbefales, det er afslappende og hyggeligt. Der produceres portvine efter de “gamle” metoder, og for at holde traditionen i hævd, og fordi det er den bedste metode. Portvinen bliver derfor fodtrampet i de store granit lagares.