Taylors vintage 1935

Taylors vintage 1935

Det er altid med stor fornøjelse at der skal smages på så gammel portvin, holden den eller er den gået “over”. I den seneste tid har jeg været ret heldig med Taylors, ved sidste smagning af 8 vintage fra 1966, løb Taylors som vinder. 1935 er et år over middel, så det tegner godt. Vinen blev om hældt ca. 4 timer før smagningen, og den blev serveret ved ca. 20 grader.

Farven er lys brunlig, let uklar.

Duften er meget lukket i starten, den bliver smagt over 5 timer. Så den åbner sig markant, og der kommer lette krydderier, kanel, vanilje og svag frugt frem.

Smagen er lige som duften meget lukket i starten, men kommer virkelig frem ved flere timer i glasset. Den udvikler sig til en harmonisk vin, en lækker frugt og delikat sødme breder sig i munden. Lækker vanilje og cacao kommer også frem og fylder dine sanseoplevelser. Eftersmagen er mellem til lang.

Prisen er ukendt

Samlet vurdering er 8 stjerner.

Smagt 2/2016 – AC Portvinsoplevelser.dk

Taylord vintage 1935

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.