Dalva LBV 2010
Farve
Flot mørk og rødlig farve.
Duft og smag
Skønne dufte af brombær, kirsebær og chokolade fremtræder elegant og flot.
Smagen er dyb og intens, med rigtig god fylde og lækker afstemt sødme.
Eftersmagen er blød, behagelig og lang.
Servering
Dalva LBV 2010 kan med fordel nydes let afkølet ved 16-18 grader, og gerne i store glas, for at opnå den bedste Portvinsoplevelse.
Information om producenten:
Huset Dalva har en historie der går tilbage til 1862, men det er først i 1896 at deres første portvin kommer på markedet. Dalva er meget kendt for deres Tawny og Colheita portvine – og helt i top ligger deres hvide portvin. Der har Dalva været banebrydende med serien Golden White, der kun er frigivet i 4 årgange. Det er 1952, 1963, 1971 og 1989 – Alle 4 portvin fantastiske i smagen og 1952/1963 og 1971 er ikoniske portvine i dag. Du kan nemt finde Dalva portvine i Danmark, hvor de gør sig godt på Coheita portvin i god middel kvalitet. Her kan du læse mere om huset Dalva.


