Quinta da Prelada Olivenolie
Koldpresset ekstra jomfru olivenolie.
Olivenolien er produceret af århundredgamle oliventræer, og er lavet af Verdeal, Galega og Cobrançosa olivensorterne.
På lunden, hvor disse træer vokser, skaber det unikke klima et miljø, der eliminerer behovet for kemikalier i dyrkningen.
Dette resulterer i en økologisk olivenolie af høj kvalitet.
Quinta da Prelada olivenolie har en skøn grøn frugtagtig profil, der bringer duften og smagen af grønne oliven frem. Den har friske, urteagtige og de klassiske “græs” noter, med en perfekt balance mellem bitterhed og krydret smag – ønskværdige træk i en olivenolie af super god kvalitet.
Syre indholdet er kun 0,1 % hvilket er ret godt.
Velegnet til kolde retter og til at bruge til tilberedning af mad, eller blot som dyppelse til et stykke brød.
Ekstra jomfru olivenolie må maksimalt indeholde 0,8% syre, og lavere syreindhold betyder højere kvalitet. Når man omtaler ekstra jomfru olivenolie, refererer man til den første presning, hvor den reneste olivenolie opnås. Dette kræver frugter af høj kvalitet uden fejl.
Presningen af oliven sker udelukkende mekanisk uden brug af kemikalier, og den er koldpresset, da der ikke er opvarmning involveret. Jomfruolivenolie er et rent naturprodukt, hvor der højst går et døgn fra frugten bliver plukket, til den bliver flasket.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.