Efterårs portvin smagekasse
I denne Efterårs portvin smagekasse for du 3 fantastiske og velsmagende portvine, lige klar til det danske efterår. De er nøje udvalg til dig, så du kan slappe af og nyde de gode portvine i efterårets blæst og rusk.
Det er 3 lækre portvine i efterårs portvin smagekasse med hver sine egenskaber. Er du til den frugtige ruby reserve portvin, den elegante 10 års Tawny, eller den kraftige LBV ?
Du får i denne Efterårs portvin smagekasse følgende portvine:
2 x Spec. Reserve
2 x LBV 2019
2 x 10 års Tawny
Fælles for de 3 portvine er at de bør nydes kølet ved ca. 10-12 grader. Sæt dem i køleskabet, og tag dem ud ca. 10 min før servering.
Læs mere om de enkelte portvine i vores Efterårs portvin smagekasse her:
Du sparer 88 kr. i forhold til vores 1 stk. priser.
Information:
Quinta do Javali er en familie ejet vingård der ligger på den sydlige side af Dourofloden. Nærmeste byer er Nagoselo do Douro og Sao Joao de Pesqueira. Antonio Mendes driver vingården sammen med sin hustru Louisa, der står for olivenolie produktionen på gården. Louisa har vundet flere medaljer og fået stor anderkendelse for hendes olivenolie, både i Portugal, Spanien og England. Quinta do Javali er Dourodalens mindste vingård målt på hektar, og de hverken køber eller sælger druer. Alt hvad der produceres af både portvin og rødvin er druer fra egen produktion.
Antonios motto er: Even if everybody else does – WE DONT
Information:
Quinta da Silveira er beliggende tæt med byen Pocinho, i Vale da Vilariça – tæt på den spanske grænse. Silveira`s historie går tilbage til 1851, hvor familien grundlagde firmaet. Det var António Caetano d’Oliveira der købte den første jord og begyndte at dyrke oliven og mandler, senere kom produktionen af vine til. I 1879 begyndte opbygningen af hoved huset og lagerbygningen, der begge står flot den dag i dag.
Antonios søn Álvaro Júlio de Oliveira, og datter Júlia Alice de Oliveira overtog produktionen da Antonio gik bort i 1914. I dag er det far og søn, Manuel Oliveira Martinho og Junior, begge efterkommere af Julia, der driver vingården. Produktionen er baseret på de gamle metoder, hvor størstedelen af druerne bliver håndhøstet og både vin og portvine bliver vinificeret i de store granit lagares efter de er fod trampet.
Quinta da Silveira ejer også Quinta do Tourão, med i alt 70 hektar jord, fordelt på 45 og 25 hektar. Tidligere solgte familien druer og vin til Symington, men nu går hele høsten til produktion af egen vine og portvine. Produktionen er fordelt ca. 50/50 på bordvine og portvine. Vinmarkernes alder spænder mellem 10-40 års gamle vinstokke, så det giver et fornuftige afkast samt god koncentration i druerne. Flere marker er klassificeret som A marker.


