Delaforce Corte vintage 1995

Delaforce Corte vintage 1995

Delaforce er en hus med lange traditioner som går tilbage til 1868. Som så mange andre huse har Delaforce skiftet ejer nogle gange op gennem tiden. I dag er Delaforce “kun” er brand, som er ejet af International Distillers and Vintners. Quinta da Corte ligger på sydsiden af Douro floden lige bag Sandemans Quinta do Seixo, ca. 5 km fra Pinhao mod Regua.

Farven er stadig flot rød, efter 20 år

Duften er behagelig afdæmpet med modne bær og letter krydderier.

Smagen er meget blød, stor fylde og masser af frugt, syre og lette krydderier. Det er en vin der vokser med opgaven, efter den får luft. En vin der nemt kan ligge mange år endnu. Eftersmagen er mellem til lang, og er dejlig behagelig. Vinen fik ca. 2 timer på karaffel og blev serveret ved ca. 19 grader.

Prisen er 299 kr. pr. flaske

Samlet vurdering er 7 stjerner.

Smagt 11/2015 – AC Portvinsoplevelser.dk

Delaforce corte 95

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.