Sao Leonardo 10 års tawny

Sao Leonardo 10 års tawny

Sao Leonardo er et brand der ligger under Quinta do Mourao. Ved portvins turen i April 2015 besøgte vi Quinta do Mourao og Miguel Braga, som ejer Mourao. Vingården ligger få km. fra Peso da Regua. Vi fik mange fadprøver på de forskellige vine, og der er ingen tvivl om at det er flydende guld. Stilen er meget særpræget men yderst lækker. Kan denne Sao Leonardo 10 års tawny leve op til forventningerne ?

Farven er rødbrun.

Duften er koncentreret og tyk, af figen, karamel og tør frugt.

Smagen er yderst behagelig, lidt brændt – på den gode måde. Kraftig af karamel, søde blommer, svedsker og figen. Eftersmagen er lang og vinen bliver hængende og giver dig et smil på læben. Stilen er unik og Miguel kan bare det der med at blende tawny`s

Prisen er 299 kr. pr. flaske

Samlet vurdering 8 stjerner.

Smagt 4/2015 – AC Portvinsoplevelser.dk 

 

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.