Ferreira vintage 1815

Ferreira vintage 1815

Det er ikke hver dag jeg smager så gammel portvin. Så da jeg fik tilbuddet var jeg ikke i tvivl om at deltage til den smagning. At kunne drikke og nyde portvine som er 199 år gammel er helt utroligt. Jeg har tidligere smagt gammel Ferreira, og der er kvalitet i de gamle portvine.

Farven er lys gullig over i det orange. Duften er markant af tørret frugt, brun farin og lidt æble. Smagen er himmelsk, ikke mindre. Vinen fylder godt i munden, og den er blød, behagelig og virkelig en lækker oplevelse. En god smag af nødder og lidt rister/brændt mandler. Eftersmagen er en oplevelse i sig selv, den blive bare ved og ved. Den hænger rigtig godt i mundhulen, og man sidder virkelig og glæder sig til at smage igen.

Ferreira vintage 1815 holder MAX.

Prisen er ukendt

Samlet vurdering 10 Stjerner

Smagt 2/2014 – AC Portvinsoplevelser.dk

Ferreira 1815

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.