DR 10 års tawny

DR 10 års tawny

Hvad er nu det for noget ?? en portvin der hedder DR. Ja det er rigtigt, og den har IKKE noget at gøre med Danmarks radio. DR er et relativt ukendt brand som bliver produceret af Agri Roncao. Kommer denne portvin så fra Quinta do Roncao ?? Nej, det gør den ikke. Det er et kooperativ med navnet Roncao

Farven er rødbrun, klar og flot. Duften er dejlig og behagelig, dog lidt spids lige i starten, men åbner sig enormt i de 15 min. den stod i glasset.

Smagen er virkelig posivtiv, jeg havde ikke regnet med den store oplevelse fra denne, men blev MEGET overrasket. Masser af vanilje og ikke vildt overmodne svedsker, lidt røg og afstemte nødder. Eftersmagen er mellem til lang.

Alt i alt så blev jeg meget overrasket af den store kvalitet, på denne DR 10 års tawny (flasket 2011)

Prisen er ca. 159 kr. pr. flaske

Samlet vurdering er 9 stjerner.

Smagt 7/2014 – AC Portvinsoplevelser.dk

DSC_0007

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige