Maynards LBV 2008

Maynards LBV 2008

Igen er det Maynards som har fundet frem til “ugens portvin”. LBV 2005 har jeg smagt en del gange, og skal nu vurdere om Maynards LBV 2008 er i samme klasse.

Vinen blev smagt ved 18 grader, og fik 30 min. i store glas.

Farven er meget mørk nærmest sort, men en lille violet kant i glasset. Den velkendte friske solbær duft og med lakrids og en lille smule violer, rammer dine duftsanser, og med velbehag. Der er meget fylde i smagen, meget sød, samtidig lidt frisk i det, og med middel krydderi/peber. Efter længere tid i glasset, kommer der lidt mere bid på tungen og virker kraftigere. Tannniner mærkes tydeligt på tungen og i kinderne. For den skal komme helt til tops, skulle der være lidt mere bid og peber, og med længere eftersmag, men klart i den bedre ende.

Prisen er 129-169 kr. pr. flaske.

Samlet vurdering 7 stjerner.

Smagt 2/2013 – AC Portvinsoplevelser.dk

maynards_lbv_2008

 

 

 

 

 

 

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.