Noval vintage 1970

Noval vintage 1970

Når man siger Noval er det ensbetydende med kvalitet. Det er min erfaringer indtil nu, men laver denne vintage 1970 om på mine opfattelse om Noval – NEJ

Hold da op en suveren portvinsoplevelse. Noval vintage 1970

Vinen fik 1,5 time på karaffel inden smagning, der var meget lidt depot (bundfald) i flasken, og vinen blev serveret ved 18 grader.

Farven var imponerende fin rødlig, de brune og mere støvede nuancer var ikke kommet frem endnu, så alene på farven at dømme, har den en del år tilbage at leve i. Duften var meget behagelig af moden frugt, lidt blomme og fine krydderier.

Smagen var en himmelsk oplevelse, den frugt som var tilbage var i fin balance med syren, og eftersmagen var meget lang. En vin som ikke behøver noget andet til sit selskab, men bare nydes. Super god portvin som uden problemer kan leve nogle år endnu.

Prisen er ukendt

Samlet vurdering er 10 stjerner.

Smagt 3/2013 – AC Portvinsoplevelser.dk

Noval 1970

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.