Grahams single harvest 1969

Grahams single harvest 1969

Denne portvin blev smagt i forbindelse med besøg af Gustavo Devesas fra Grahams. Smagte først, direkte fra flasken, og igen 3 dage senere.

Farven er gylden brun, over i rav, flot lys. Duften var MARKANT ved første smagning, af rå linolie, VIRKELIG MEGET, som at stikke hovedet ned i en spand olie. Ved anden smagning var det stadig linolie i duften, men noget mere behersket, (posivtivt). Ud over olie duften var der behagelige noter af orange, karamel, en svag sirup og så brun farin. Og det var den brune farin og karamellen som var meget fremtræden i smagen, virkelig lækkert, behagelig og afstemt. Jo længere tid vinen står i glasset blive den brune farin mere markant i næsen.

Et super oplevelse, Grahams single harvest 1969

Prisen er ukendt, på flasken står der: not for sale, tasting sample

Samlet vurdering 9 stjerner.

Smagt 9/2012 – AC Portvinsoplevelser.dk

DSC_0313

Hos portvinsoplevelser smager vi løbende masser af portvine, i denne database kan du søge efter portvine jeg har smagt ud fra huse, årgang og type af portvin. Det er i gennem de sidste mange år blevet til mere en 2000 forskellige smagte portvine, og et udvalg af dem ligger herinde. Der kommer løbende nye smagenoter på siden så du kan læse med på mine oplevelser.

HUSK at alt portvin ændre sig over tid, og smags oplevelser er forskellige.