Hvem er jeg


Facebooktwittergoogle_plusmail

Hvem står bag denne side.

 

Jeg hedder Anders Christiansen, har haft portvin som min absolutte største interesse siden 2004.

I 2007 besøgte jeg Portugal første gang, og var solgt med det samme. Jeg mødte en masse venlige mennesker, som åbnede deres hjem for mig, besøgte en del Quintaer (vingårde) og smagte rigtig meget god portvin.

Året efter i 2008 måtte jeg afsted igen, og jeg blev igen taget godt imod på de Quintaer jeg besøgte og boede på. Siden 2008 har jeg deltaget i adskellige smagninger, og skabt flere gode kontakter i Portugal. 2011 blev året hvor jeg besøgte Douro/Porto for 3 gang, det var en super oplevelse, med masser af gode portvine. Nu kan jeg glædeligt meddele at min 18 tur er vel overstået, igen en meget oplevelsesrig tur.

Læs om de forskellige ture under rejser.

2015 blev året hvor jeg med stor glæde blev optaget i Confraria do Vinho do Porto, portvinsbroderskabet. Det sker kun når eksisterende medlemmer indstiller personer, ved deres store arbejde med at promovere portvin. Jeg er meget stolt af at få dette skulderklap for mit arbejde med portvin.

 

Medlemskab af følgende portvinsklubber:

Portvinsklubben af 1981 (København)

Sydsjællands portvinsklub (Vordingborg)

 

Derudover har jeg vinfirmaet AC-Vine hvor jeg sælger alle former for vine. I AC-Vine sætter jeg kvalitetsvin og service i første række. AC-Vine samarbejder med forskellige importørere, både store og små, det sikre dig at bredt og varieret udvalg af kvalitets vine fra hele verdnen. Jeg kan tilbyde vine fra såvel store som små, kendte som ukendte producenter.

Vare sortimentet spænder vidt og bredt: Rosevin, hvidvin, rødvin, portvin, Portugisiske specialiteter og gavekurve.

Ingen kunder er for store eller for små, jeg giver gerne et tilbud.

www.AC-Vine.dk 

CVR. 33891792

Kontakt info: Info@portvinsoplevelser.dk

 

 

20150620_210145

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Facebooktwittergoogle_plusmail