2016 Uge 43: Eirados LBV 2010


Facebooktwittergoogle_plusmail

Eirados, kender det ikke vil mange nok sige. Det er også ret ukendt for mig, i hvert fald på smagen da jeg ikke har stiftet meget bekendskab med deres vine. Og alligevel så jo, for Eirados er et brand der ligger under Quinta sante Eufemia, og deres portvine har jeg smagt ved flere lejligheder. Nåå, men hvad kan denne Eirados så ??

Farven er SORT, helt tæt og kompakt. ingen violette nuancer.

Duften er hvad jeg kander klassisk frisk LBV, og med det mener jeg på den gode måde. MASSER af solbær, kirsebær, ribs og krydderier.

Smagen sidder lige til højrebenet, en god sødme, der er sat godt op mod den fine syre, uden at nogen af delene er for markante. Der kommer en lang og meget lækker eftersmag, og du får bare lyst til at smage igen og igen.

Der er en grund til at denne LBV har fået flere priser.

Vinen fik ca.15 min i glasset og blev smagt ved ca. 16 grader

Prisen er ca. 175 kr. pr. flaske.

Samlet vurdering er 8 ******** stjerner.

eirados-lbv-2010

Facebooktwittergoogle_plusmail