2016 uge 10: Feist vintage 1970


Facebooktwittergoogle_plusmail

Huset Feist er mest kendt for at lave lækker colheita, og det er de også ret gode til. Der er selvfølgelig også “sluppet” lidt vintage ud af tapperiet, og denne her er super året 1970. Året 1970 ligger højt i kvalitet og rigtig mange huse deklarerede vintage i 1970. Nu skal vi teste hvordan et colheita hus og et super år, går i spænd med hinanden.

Farven er gylden brun, lys.

Duften er mild, fuld af krydderier, kanel og træ.

Smagen er dejlig og med medium fylde, der mangler noget på hele paletten. Føles lidt skarp og med “kant”. Ellers gode krydderier, lakrids, en snert at lak/fernis, på den ufede måde. Eftersmagen er mellem.

Vinen fik ca. 20-30 min. i glasset og blev smagt ved ca. 18-20 grader.

Prisen er ukendt.

Samlet vurdering er 5 ***** stjerner

Feist vintage 1970

Facebooktwittergoogle_plusmail