2016 uge 7: Grahams dry white


Facebooktwittergoogle_plusmail

Så blev det en “alm” portvins fra Grahams, en dry White. Det er normalt ikke noget du ser meget på det danske markedet, dog kommer flere producenter frem med et par “dry” i ny og næ. Da jeg åbner folien kommer der en MEGET markant næse af PROP. Den vildeste prop duft, uuhh….. se foto. Prøver alligevel at hælde portvinen op, og den fejler heldigvis ikke noget.

Farven er fin lys, gylden som honning.

Duften er spinkel, med let citrus noter og blomster.

Smagen er syrlig, tør, frisk og med en lækker lakrids eftersmag. Den kan godt være lidt svær at nyde uden noget til, og jeg vil anbefale af den nydes ved ca. 12 grader til evt. salte nødder, oste eller røget fisk.

Vinen blev smagt ved ca. 16 grader og fik ca. 10-15 min. i glasset

Prisen er ukendt.

Samlet vurdering er 5 ****** stjerner

Grahams dry white  Prop syg

Facebooktwittergoogle_plusmail