2016 uge 6: Taylors vintage 1935


Facebooktwittergoogle_plusmail

Det er altid med stor fornøjelse at der skal smages på så gammel portvin, holden den eller er den gået “over”. I den seneste tid har jeg været ret heldig med Taylors, ved sidste smagning af 8 vintage fra 1966, løb Taylors som vinder. 1935 er et år over middel, så det tegner godt. Vinen blev om hældt ca. 4 timer før smagningen, og den blev serveret ved ca. 20 grader.

Farven er lys brunlig, let uklar.

Duften er meget lukket i starten, den bliver smagt over 5 timer. Så den åbner sig markant, og der kommer lette krydderier, kanel, vanilje og svag frugt frem.

Smagen er lige som duften meget lukket i starten, men kommer virkelig frem ved flere timer i glasset. Den udvikler sig til en harmonisk vin, en lækker frugt og delikat sødme breder sig i munden. Lækker vanilje og cacao kommer også frem og fylder dine sanseoplevelser. Eftersmagen er mellem til lang.

Prisen er ukendt

Samlet vurdering er 8 ******** stjerner.

Taylord vintage 1935

Facebooktwittergoogle_plusmail