2015 uge 42: Burmester vintage 1991


Facebooktwittergoogle_plusmail

Mange kender nok Burmester for deres tawny`s og deres colheita`s. Men kan Burmester også finde ud af at lave vintage ?? Burmester er uden tvivl et tawny hus, men der kommer alligevel en del ruby style fra huset. I denne uge har jeg kigget og smagt på deres vintage fra 1991. Et år som faktisk ligger over middel.

Farven er svag rød, de brunlige nuancer er kommet frem.

Duften er moden, som man forventer af vintage med alder. Først kommer der dog en mug frem, en skæv duft. Men retter sig efter noget tid i glasset.

Smagen er behagelig, let sødme og en fornuftig fylde. Endnu lidt syre og ellers modne bær, lakrids og svag eucalyptus kommer frem. Eftersmagen er mellem til lang. Vinen fik ca. 2 timer på karaffel og blev serveret ved ca. 19 grader. Af en vintage 1991 er den nok modnet hurtigere end mange andre huse, men det gør ikke oplevelser dårligere. Alt i alt et dejligt glas portvin.

Prisen er ukendt.

Samlet vurdering er 6 ****** stjerner.

Burmester vintage 91

 

Facebooktwittergoogle_plusmail

One thought on “2015 uge 42: Burmester vintage 1991

Lukket for kommentarer.