2015 uge 19: Casa Sante Eufemia Special reserve white


Facebooktwittergoogle_plusmail

Jeg har tidligere smage portvine fra Casa Sante Eufemia, og i denne uge er det en lidt speciel portvin. En hvid portvin, med mere end 30 år på bagen. Og det er uden der reklameres med det på etiketten, det er kun med små bogstaver du finder den information på bagetiketten. En anderledes port, og mine forventninger er høje.

Farven er flot gylden orange.

Duften er behagelig, og sødmen fylder dine næsebor med det samme. Der kommer liflige aromaer af honning, nødder og mandler.

Smagen er meget sød, den virker cremet og meget tyk. En lækker sødme af honning, figner og nødder rammer dine smagsløg, og afslutter med lidt æble. Vinen er meget “blid”, og elegant i smagen. Eftersmagen er meget kort og forsvinder hurtigt og efterlader kun sødme i munden.

Vinen blev nydt ved ca. 15 grader

Prisen er 525 kr. pr. flaske.

Samlet vurdering er 6 ****** stjerner

Casa sante eufemia special white

Facebooktwittergoogle_plusmail