2014 Uge 43: Antonia Jose da Silva vintage 1900


Facebooktwittergoogle_plusmail

Antonia Jose da Silva vintage 1900

At få muligheden for at smage en portvin med 114 år på bagen er ikke hverdag jeg får den mulighed. Heldigvis er det nu lykkedes mig at smage denne vin 2 gange.

Når man smager SÅ gammel portvin er det ikke sikkert om det er vintage eller colheita, heller ikke selvom der står vintage på flasken, for længere nede står der, mature in Wood. Ved denne smagning Alvaro van Zeller, hvis familie er forbundet med Da Silva, og Alvaro mente at der var tale om en colheita.

Farven er helt klar, mørk brun. Duften har små noter af tør frugt, karamel, lidt lak og fernis. Smagen er helt fantastisk, en stor fylde, den er rund og blød i din mund og meget koncentreret i smagen. Den sidder lige i skabet, ingen fejl eller noter der forvirre din nydelse og dine indtryk. Eftersmagen er lang og delikat.

Prisen er ukendt

Samlet vurdering er 10 ********** stjerner

Da Silva 1900

Facebooktwittergoogle_plusmail