2014 Uge 39: Grahams 10 års tawny


Facebooktwittergoogle_plusmail

Grahams 10 års tawny

I denne uge har jeg taget fat på en af de helt tunge drenge i klassen, nemlig Grahams. Huset er nok mest kendte for deres vintage port og nu skal jeg finde ud af om Grahams også kan lave noget god tawny. Jeg har smage hele serien

(10-20-30-40 års tawny) flere gange i deres smagerum i Vila Nova de Gaia.

Vinen er blendet af Charles Symington.

Farven er rødlig, flot nuance.

Duften er meget imødekommende med tør frugt, nødder og figner der dominere.

Smagen er meget blød og med lige dele syre og sødme. Vinen fylder godt i munden og der breder sig en smil på dine læber. Efter ca. 20 min. i glasset kommer vinen for alvor frem med sine lækre noter. Der er nødder, abrikoser og marcipan der blidt og imødekommende kommer frem i smagen.

Eftersmagen er mellem til lang og meget kraftfuld.

Prisen er 195 kr. pr. flaske.

Samlet vurdering er 8 ******** stjerner

Grahams 10 års

 

Facebooktwittergoogle_plusmail