2014 Uge 33: Quinta do Noval vintage 1978


Facebooktwittergoogle_plusmail

Quinta do Noval vintage 1978

Ugens portvin i denne uge kommer fra en af Dourodalens mest kendte quintaér. Dog er årgangen lidt spøjs, da 1978 ikke er noget at råbe hurra for. Året var meget ustadigt og gav en lille udbytte med svingende kvalitet.

Farven er afdæmpet i de røde nuancer, og er begyndende brun. Dog ikke “overmoden” i farven.

Duften var helt fin, modne nuancer af bær, chokolade og lidt kanel.

Smagen fulgte duften, ikke overmoden og vinen sang ikke på sidste vers. En dejlig og afstemt vin i balance, stadig lidt syre tilbage og eller kom der igen chokolade/cacao noter frem. Eftersmagen var behagelig og mellem til lang.

Prisen er ukendt

Samlet vurdering er 7 ******* stjerner

Noval vintage 1978

Facebooktwittergoogle_plusmail